Vivax H+ Mono Split Airco

De Vivax Mono Split airconditioner is een uiterst krachtige airco waarmee u met gemak ruimtes tot 50 vierkante meter kunt koelen.

Met een koelvermogen van 3,5 kW en 5 kW zorgt deze Vivax airco voor een aangename temperatuur en een perfect binnenklimaat op warme zomerdagen.

Tegelijkertijd is deze airconditioner uiterst energiezuinig en bespaart u hiermee niet alleen op uw kosten, maar ook op energie.

Elektricien Amsterdam Centrum

ISDE subsidie voor Vivax warmtepomp!

Als u een Vivax warmtepomp aanschaft en installeert, kunt u hiervoor een ISDE-subsidie aanvragen.

U investeert dan immers in duurzame energie en energiebesparende maatregelen. En dat wordt beloond! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en het voordeel dat het u oplevert!

Elektricien centrum Amsterdam

Ons nieuwste model Vivax warmtepomp

De Vivax lucht/water warmtepompen gebruiken energie uit de lucht en hebben dus geen extra middelen nodig voor een optimale werking. VIVAX heeft monoblok units met een vermogen van 4,0 kW tot 30,0 kW en split units met een vermogen van 4,0 kW tot 16,0 kW.

Alle units gebruiken het ecologische koelmiddel R32. Met een Vivax warmtepomp heeft u gegarandeerd een hoog rendement warmtepomp voor uw bedrijf of woning. Een Vivax warmtepomp is verkrijgbaar met een aantrekkelijke ISDE subsidie!

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten? Een vrijblijvende offerte ontvangen. Vul dan ons contactformulier in voor direct contact. Of bel 064 93 86 411. Een vraag stellen kan ook via WhatsApp: 0649386411.

    Contact ons

    Contactformulier