Airco montage

Airco laten plaatsen door Aircomate?

Airco installeren is geen easy klus om te doen, hier voor heb je zeker een professional nodig! Installeren van een airco mag alleen gedaan worden door een bedrijf met een F-gassen gecertificeerde monteur (BRL200). Om een airco te plaatsen moet u dan ook denken aan gatenboren, persen van leidingen, opvullen van gas etc.

Wij (Aircomate) leveren airco’s met installatie door hele Nederland heen. We werken met onze vaste installateurs hier mee zijn we zeker dat het kwaliteit op de eerste plaats staat staat. Wij zijn bekend met de modellen die we leveren! We werken volgens afspraak en zeer zorgvuldig dit kunt u ook zien aan onze Google reviews. De kwaliteit van de installatie is op hetzelfde niveau als de kwaliteit van de producten die we leveren.

Een zorgvuldige installatie van een A-merk airco biedt u de zekerheid dat u nog veel plezier aan uw systeem gaat beleven. U krijgt standaard vijf jaar garantie op airco’s die u door ons laat installeren.

Uw airco monteren met alle plezier!

De termen installeren en monteren worden veel door elkaar gebruikt wanneer er over airconditioning gesproken wordt. Bij het installeren van een airco wordt het in bedrijfstellen van het systeem bedoeld. Na de installatie kan de airco direct gebruikt worden. Bij het monteren van de airco wordt het monteren van de onderdelen (binnen- en buitenunit) en het boren van de gaten voor de leidingen en kabels bedoeld.

Wanneer u ervoor kiest om een airco te laten plaatsen door AircoMate leveren we standaard een complete service. Onze installateur komt de airco monteren en stelt deze vervolgens in bedrijf. Wilt u (een deel van) de montage zelf uitvoeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij passen onze service graag aan op uw wensen.

Wat kost de installatie van een airco?

Om de prijs van uw airco met installatie te berekenen dient u uiteraard vooraf te weten welke airco op u van toepassing is. D.w.z. voor welke kamers wilt u de airco aanschaffen, welk vermogen heeft u daarvoor nodig, kiest u een single-split of een multi-split aircosysteem en welk merk past het beste bij uw wensen.

Deze kosten bestaan uit prijs van de betreffende airco en de montage door onze STEK gecertificeerde installateurs. AircoMate biedt de nieuwste modellen van de beste merken tegen outletprijzen. En dat inclusief montage op korte termijn! Wij bieden u een zeer scherpe en transparante prijs voor een “airco inclusief montage”.

Ieder traject voor een airco in huis is anders, daarom zijn de kosten voor installatie ook voor ieder huis anders. De prijs voor het installatiepakket wordt bepaald o.b.v. de volgende benodigdheden/wensen:

Bekijk ons online aanbod

In onze webshop vindt u het complete aanbod van de airco’s die we inclusief installatie leveren. Zo vindt u altijd een systeem of model dat goed bij uw wensen past. Wilt u een airco laten plaatsen door ervaren installateurs? Kies dan voor een airco met installatie. Zo heeft u maar met één partij, ons dus, te maken en wordt u volledig ontzorgd.

Bestel online of vraag een offerte aan

Een airco met installatie bestellen gaat heel eenvoudig via onze website. Kies het model dat bij uw wensen en budget past en bestel direct online. Of vraag een offerte aan als u een voorstel op maat wenst.

Wilt u onze airco systemen of units zelf bekijken voordat u deze bestelt of heeft u behoefte aan advies van een kundig adviseur? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Numansdorp waar de modellen uit ons assortiment te vinden zijn. We helpen u graag met het kiezen van een geschikte airco onder het genot van een kop koffie. Zien we u snel?

i.v.m vakantie zijn wij gesloten van 8 juli t/m 26 juli.
This is default text for notification bar