Installatie

Airco installatie en meer

Aircomate bestaat uit jonge, ambitieuze vakmensen met een passie voor klimaatbeheersing. Wij leveren airconditioners geschikt voor verschillende doeleinden en diverse oppervlaktematen. Klimaatbeheersing wordt in de toekomst steeds belangrijker. Het is daarom belangrijk bij aanschaf van een airconditioner goed te letten op de mogelijkheden en te ontdekken welke airconditioner het best aansluit bij uw verwachtingen. U investeert tenslotte in de toekomst. Daarom vindt u bij ons airco’s die niet alleen koelen maar ook verwarmen en oppervlaktes van negentig tot honderdvijfenzeventig m³ aankunnen waarmee ze ook geschikt zijn voor zakelijk gebruik. De meeste airco’s zijn zowel binnen als buiten stil en bij een aantal airco’s is er Wifi geïntegreerd. Zo kunt u vanuit het hele huis de temperatuur van uw airconditioner regelen.

Airco Installateur

De installateurs van Aircomate zijn enthousiaste en gedreven vakmensen mensen met een liefde voor klimaatbeheersing. Hoe beter een airconditioner voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden hoe meer plezier u van de airco heeft. Elke installateur van Aircomate is STEK-gecertificeerd. Dit certificaat staat garant voor de uitvoering van kwalitatieve, veilige en duurzame werkzaamheden. Daarmee bent u verzekerd van een vakkundige installatie en een goed functionerende airco. Maakt u gebruik van onze installateur dan krijgt u vijf jaar  garantie.

Airco met installatie

Airco installatie door een erkend vakman is zo geregeld bij Aircomate. Heeft u reeds een airco uitgezocht? Vraag dan een offerte aan voor uw gekozen airco inclusief een standaard montage . U krijgt hiernaast automatisch standaard 5 jaar airco installatie garantie. Is er binnen de 5 jaar iets mis met uw airco? Dan staan wij direct voor u klaar.

Heeft u een airconditioner uitgekozen die bij uw situatie past en wilt u gebruikmaken van ons totaalpakket dan zorgt Aircomate voor de installatie. Wij leveren, monteren en installeren uw airco in overleg met u. Alles wordt u uit handen genomen en u krijgt een optimaal functionerende airco in huis met vierentwintig maanden garantie.

Wat kost het laten installeren van een aircosysteem door Aircomate?

Om de kosten van uw airconditioner inclusief installatie te berekenen, moet u eerst weten welk type airconditioner het beste bij uw behoefte past. U moet beslissen voor welke kamers u de airconditioner wilt aanschaffen, welk koelvermogen u daarvoor nodig heeft, of u kiest voor een single-split of multi-split airconditioningsysteem en welk merk het beste aan uw wensen voldoet.

Deze kosten omvatten de prijs van de geselecteerde airconditioner en de installatietijd door onze F-gassen gecertificeerde installateurs. Aircomate biedt de nieuwste modellen van topmerken! Wij streven naar een zeer concurrerende en transparante prijs voor een airconditioner inclusief installatie

Elke situatie voor het plaatsen van een airconditioner in huis is uniek, daarom variëren de installatiekosten voor elk huis.