Vivax

VIVAX is een wereldwijd merk dat bestaat sinds 2004 en momenteel aanwezig is in meer dan 35 markten. Als expert op het gebied van consumentenelektronica heeft VIVAX het breedste assortiment elektronische apparaten op de markt – meer dan 300 kwaliteitsproducten, onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën: airconditioners, televisies en audioapparatuur, witgoed en inbouwwitgoed, kleine huishoudelijke apparaten en slimme apparaten. Alle elektronische apparaten worden geproduceerd volgens de werkelijke behoeften van de consument, met bewezen technologie en volgens de nieuwste EU-normen, zonder kwaliteitsafwijkingen.

Een van de grootste voordelen van het merk VIVAX is de uitstekende after-sales service, ondersteund door een vertakt servicenetwerk in alle markten.

Vivax Airconditioners

Fijn getemperde en schone lucht is een voorwaarde om het gevoel van een prettig verblijf in een ruimte te creëren. Bij het ontwerpen en produceren van VIVAX airconditioners worden bewezen technologische prestaties toegepast, die bijdragen aan een stille en betrouwbare werking en uitzonderlijke zuinigheid, zowel in koel- als verwarmingsruimtes. Het moderne ontwerp van de binnenunits past in elke ruimte. Om altijd de gewenste temperatuur in huis te garanderen, is bediening van VIVAX airconditioners ook op afstand mogelijk, via mobiele telefoons.

Op alle VIVAX-airconditioners zit 5 jaar garantie, onder voorbehoud van een regelmatig jaarlijks onderhoud door een erkende VIVAX-reparateur.

Productcategorieën

Toont alle 12 resultaten