VIVAX V design airconditioner ACP-12CH35AEVI/I2s GRIJZE SPIEGEL

VIVAX V design airconditioner ACP-12CH35AEVI/I2s GREY MIRROR is een wandgemonteerde binnenunit voor multisplit met een nominaal vermogen van 3,81 kW. Ze zijn een ideale oplossing voor de airconditioning van bedrijfs- of woongebouwen. Door hun energie-efficiëntie voldoen ze aan alle eisen van gebruikers en ruimtes op het gebied van koeling en verwarming. Een hoog energieverbruik onder alle weersomstandigheden wordt mogelijk gemaakt door de nieuwste technologische oplossingen

Artikelnummer: 0001202710_HRV Categorie:

Beschrijving

VIVAX V design airconditioner ACP-12CH35AEVI/I2s GREY MIRROR is een wandgemonteerde binnenunit voor multisplit met een nominaal vermogen van 3,81 kW. Ze zijn een ideale oplossing voor de airconditioning van bedrijfs- of woongebouwen. Door hun energie-efficiëntie voldoen ze aan alle eisen van gebruikers en ruimtes op het gebied van koeling en verwarming. Een hoog energieverbruik onder alle weersomstandigheden wordt mogelijk gemaakt door de nieuwste technologische oplossingen en het aantrekkelijke design en het lage geluidsniveau dragen bij aan een aangename sfeer in elke ruimte. Het biofilter en de ionisator verwijderen vervuilende stoffen en allergenen uit de lucht, waardoor deze zeer schoon wordt. Dergelijke lucht is zeer gunstig voor mensen die gevoelig zijn voor luchtvervuiling en voor mensen die problemen hebben met allergieën. De binnenunit heeft een zelfreinigende functie, deze blijft werken om het resterende condensaat te drogen en schoon te maken.

De VIVAX V design airconditioner ACP-12CH35AEVI/I2s GREY MIRROR beschikt over de ‘ik voel’ functie, waarbij via de afstandsbediening de temperatuur in de kamer wordt uitgelezen en met behulp van een sensor naar de airco wordt gestuurd. De binnenunit past de temperatuur en het toerental van de ventilator aan, zodat de gewenste temperatuur wordt bereikt en tegelijkertijd energie wordt bespaard. Dankzij de 3D-luchtstroom stroomt de lucht naar elke hoek van de kamer, en de ECO-modus bespaart nog eens 60% energie terwijl u slaapt. Dankzij de energiebesparende functie kan het apparaat voldoende stroom leveren voor koeling, zonder dat het op volle capaciteit hoeft te werken. Langdurige kwaliteit wordt gewaarborgd door een garantie van vijf jaar en het gebruik van R32-gas, wat efficiënter en veiliger is voor het werk en voor het milieu. Dit alles in energieklasse A++ bij koeling en A+ bij verwarming. Met de aanschaf van een WiFi-module kunt u dit apparaat bedienen via de NethomePlus airconditionerbedieningsapp. De grijze binnenunit met een reflecterend zwart paneel zorgt voor een unieke uitstraling en voegt nog een esthetisch detail toe aan uw ruimte.

Extra informatie

Nominaal koelvermogen (kW)

3.52

Nominaal verwarmingsvermogen (kW)

3,81