VIVAX Y design airconditioner ACP-12CH35AEYIs R32

999.00

VIVAX R+ design airconditioner ACP-12CH35AERI/I+ is een wandgemonteerde binnenunit voor multisplit met een nominaal verwarmings-/koelvermogen van 3,81 kW / 3,52 kW. Ze zijn een ideale oplossing voor de airconditioning van bedrijfs- of woongebouwen. Door hun energie-efficiëntie voldoen ze aan alle eisen van gebruikers en ruimtes op het gebied van koeling en verwarming. Een hoog energieverbruik onder alle weersomstandigheden wordt mogelijk gemaakt door de nieuwste technologische…

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De VIVAX Y design airconditioner ACP-12CH35AEYIs R32 heeft een nominaal verwarmingsvermogen van 4,25 kW en een koelvermogen van 3,52 kW. Dit model beschikt over een speciale 3D-invertertechnologie die de beste prestaties levert en tegelijkertijd aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maakt. Bovendien maakt het een stille werking mogelijk, voor een comfortabelere sfeer en een rustigere slaap. Het biofilter en de ionisator verwijderen vervuilende stoffen en allergenen uit de lucht, waardoor deze zeer schoon wordt. Dergelijke lucht is zeer gunstig voor mensen die gevoelig zijn voor luchtvervuiling en voor mensen die problemen hebben met allergieën. Nadat u de airconditioner hebt uitgeschakeld, blijft de binnenunit werken om het resterende condensaat te drogen en te reinigen, waardoor uw gezondheid wordt beschermd.

Extra feature van dit model is de ‘ik voel’-functie die de temperatuur in de kamer uitleest en via de afstandsbediening, met behulp van een sensor, naar de airco stuurt. De binnenunit past de temperatuur en het toerental van de ventilator aan, zodat de gewenste temperatuur wordt bereikt en tegelijkertijd energie wordt bespaard. De binnenunit heeft een zelfreinigende functie, deze blijft werken om het resterende condensaat te drogen en schoon te maken. De airconditioner verwarmt en koelt onder extreme omstandigheden met 100% capaciteit bij -15°C.

De buitenunit heeft extra compressor- en condensorverwarmers die een slechte werking voorkomen en zo zorgen voor een soepele werking van de binnenunit in de verwarmingsmodus en voorkomen dat de buitenunit bevriest. 3D-luchtstroom maakt luchtstroom naar elke hoek van de kamer mogelijk. De ECO-modus bespaart nog eens 60% energie terwijl u slaapt. Langdurige kwaliteit wordt gewaarborgd door een garantie van vijf jaar en het gebruik van R32-gas, wat efficiënter en veiliger is voor het werk en voor het milieu. Dit alles in energieklasse A+++ in koelen en verwarmen. De VIVAX Y design airconditioner ACP-12CH35AEYIs R32 beschikt over een ingebouwde WiFi-module, waardoor de gebruiker op ieder moment en vanaf iedere locatie toegang heeft via de NethomePlus airconditioner besturingsapplicatie. Met behulp van een mobiele telefoon is het mogelijk om het apparaat aan/uit te zetten, de temperatuur aan te passen, een timer in te stellen,

Wat opvalt aan de Y DESIGN airco is het elektronische expansieventiel. Het elektronische expansieventiel kan op de omgeving reageren door de koelmiddelstroom naar behoefte te verhogen of te verlagen.

Enkele voordelen van een elektronische expansieklep ten opzichte van een capillaire buis zijn:

Beter rendement – ​​aangezien de temperaturen in de loop van de tijd fluctueren, kan het elektronische expansieventiel de koelmiddelstroom aanpassen aan hogere of lagere warmtebelastingen. Hierdoor kan het apparaat efficiënter werken.
Groter temperatuurbereik – wanneer de omgevingstemperatuur stijgt, moet het koelsysteem harder werken. Het elektronische expansieventiel kan de koelmiddelstroom vergroten voor een betere koeling bij hogere temperaturen. Deze flexibiliteit voorkomt ook dat zich vloeistof ophoopt, wat compressoren kan beschadigen.
Groter koelmiddelvullingsbereik – Een adequate koelmiddelvulling is belangrijk voor optimale prestaties, vooral wanneer het systeem capillaire buizen gebruikt. EEV’s maken een grotere variatie in de koelmiddelvulling mogelijk zonder de prestaties te beïnvloeden.

Extra informatie

Kleur

Zwaart, Wit